Статии

Promoție pentru clienții fideli Femarelle pentru anul 2021: vedeți cum puteți obține un produs gratuit

Până la sfârșitul anului 2021 puteți profita de promoția specială Femarelle, în care puteți obține 1 produs gratuit Femarelle la alegere!

Pentru voi, minunate doamne, care ați fost convinse de efectul minunat al Femarelle asupra simptomelor menopauzei, avem o surpriză la fel de minunată! Dacă cumpărați 5 pachete de Femarelle, tăiați codurile de bare din cutii, le lipiți în cuponul promoțional special și completați informațiile necesare, veți putea primi 1 produs gratuit Femarelle la alegere (Femarelle Rejuvenate albastru, Femarelle Recharge roz sau Femarelle Unstoppable portocaliu ) ca bonus.

 

Puteți găsi cupoanele de reducere în cutiile produselor din rețeaua de farmacii, iar acum puteți descărca cuponul de pe site-ul nostru făcând click pe butonul special de mai jos. Prezentați cuponul completat cu codurile de bare lipite la farmacie pentru a primi produsul gratuit. Dacă aveți întrebări sau dificultăți, contactați-ne prin intermediul formularului de contact de pe site și de asemenea puteți citi condițiile complete ale promoției pe cupon. Sperăm că în acest fel vă vom ajuta să treceți fără probleme prin menopauză și să vă bucurați de viață și mai mult în fiecare zi – fără pauze, fără bufeuri și cu oase sănătoase.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *