Статии

Pentru a rămâne dulce și fierbinte … fără a fi fierbinte!

Vara a venit, și cu ea dorința noastră de a ieși, de a ne distra cu prietenii și familia, de a trăi în fiecare zi la viteză maximă! Fiecare doamnă vrea să fie frumoasă și dezirabilă, „drăguță și fierbinte”, dar în loc, multe dintre noi, cele ce am depășit 50 de ani … suntem foarte calde. În timp ce alții se bucură de valurile mării, noi suntem lovite de valurile fierbinți. Bufeurile, insomnia, libidoul redus ne fac să pierdem capacitatea de a ne simți feminine și de a fi pregătite pentru emoțiile de vară.

Ne intrebam – oare si ​​mamele noastre au trecut prin aceasta experiență? Uneori ne gandim că poate tocmai trec prin aceste dificultăți, probabil pentru că în trecut nu era bine să vorbim despre menopauză, femeile erau nevoite să îndure în tăcere simptomele neplăcute și modificările de dipozitie. Ce putem face pentru ca fiicele noastre să vorbească despre ceea ce simt? In ajutorul nostru vine si știința modernă- experții fac studii neîncetate cautand un mod eficient și sigur pentru a asigura o tranziție lină prin menopauză.

Știință modernă și menopauza

Experții caută noi metode de tratament pentru femeile aflate în perioada de menopauză, pentru atenuarea simptomatologiei caracteristice atunci când acestea nu doresc să ia hormoni.

Secretul efectelor Femarelle ® este extractul standardizat de soia nemodificata genetic (DT56a), fermentată în condiții speciale, care contribuie la atenuarea simptomelor vasomotorii, si care are , de asemenea , un efect dovedit asupra sănătății osoase.

Femarelle ® este acum disponibil in trei variante diferite, îmbogățite, adaptate la nevoile specifice ale femeilor în fiecare perioadă. Deoarece primele simptome de menopauza pot să apară cu până la 10 ani înainte de apariția efectiva a acesteia, produsul albastru, Femarelle ® Rejuvenate, cu adaos de vitamina B2, biotină nu numai că ajută la depășirea lor, dar și la păstrarea aspectului tineresc atat de dorit de fiecare femeie. La rândul său, produsul roz, Femarelle ® Recharge, pentru femeile în perioada de menopauză instalată, ajută la controlul bufeurilor, tulburărilor de somn și scaderea libidoului. Iar pentru femeile în postmenopauză sau care au nevoie de sprijin pentru sanatatea oaselor, produsul portocaliu, Femarelle ® Unstoppable, va ajuta la îmbunătățirea densității osoase și a flexibilității articulațiilor.

Redescoperiți-vă viitorul  

Când noi, femeile, vorbim despre menopauză în mod deschis, ne ajutăm nu numai pe noi înșine, ci și pe alții sa inteleagă adevărul despre această perioadă și sa ii ajutăm să găseasca soluții eficiente și sigure. Să te iubești, să trăiești pe deplin, să redescoperi viitorul – ce femeie nu vrea asta?

 

Să vorbim deschis: Ce cred femeile despre menopauză și cum se ocupă de aceasta situatie?

„Văd menopauza ca începutul următoarei faze minunate a vieții mele ca femeie. Acum este momentul să „ajustați” corpul și să îmbrățișați acest nou capitol. La 58 ani mă simt minunat și îmi iubesc trupul mai mult ca niciodată. ”

Kim Catral , actriță

 

„Dacă gestionezi sanatos aceasta perioadă, cred ca vei ieși din ea o persoană mai bună. Acum am mai multă energie decât am avut la vârsta de 50 de ani, înainte de menopauză. ”

Julie Walters, actriță

 

„Atat de multe femei cu care am vorbit, privesc menopauza ca pe un sfarsit. Dar am descoperit ca acesta este momentul in care te poti reinventa, dupa ani in care te-ai concentrate pe nevoile altor persoane. Este ocazia in care iti poti da seama ceea ce conteaza pentru tine, si sa urmaresti acest lucru cu toata energia, timpul si talentul tau ”

Oprah Winfrey, lider TV

 

„S-a intamplat sa aflu despre suplimentul Femarelle ® care amelioreaza simptomele menopauzei. Nu mă așteptam la minuni, dar am decis să încerc. Am simțit o ameliorare după prima săptămână și, după 20 de zile, bufeurile, insomniile și transpirația au dispărut . De când iau Femarelle® , mă simt ca o persoană nouă, simptomele au dispărut și s-au stabilizat. Viața mea a devenit mai ușoară și mă bucur din nou în fiecare clipă. Le mulțumesc medicilor israelieni pentru că au inventat acest supliment incredibil care mi-a readus apetitul pentru viață”.

AD, 57 de ani, profesor, Bulgaria

 

„Cele mai puternice bufeuri și transpirații au început în a doua săptămână după operație. Medicul meu curant mi-a recomandat Femarelle, un produs nou și foarte bun de pe piață pentru a atenua simptomele. Am început să iau în mod regulat – o capsulă dimineața și una seara. Bufeurile s-au diminuat treptat și apoi au dispărut. Sunt foarte mulțumită de produs, pentru ca realmente ma ajută. Am reușit să depășesc disconfortul zilnic datorat bufeurilor.

SB, 44 de ani, asistenta medicala, Bulgaria

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *