Observațiile clienților

Debbie M. din Marea Britanie

După 3 zile de la administrarea Femarelle am observat diferența. Nu mai sufăr de bufeuri în timpul zilei, ci doar ocazional, in anumite nopți

Bună, am inceput sa iau Femarelle , pe care l-am comandat acum două săptămâni. Am 48 de ani, am șase copii, iar în 2006 am fost supusă sterilizării tubare . Pe parcursul ultimelor 4 luni, am avut valuri teribile de caldura toată ziua și toată noaptea și schimbări ale dispoziției înfricoșătoare. Analizele mele au arătat că am un nivel scăzut de estrogen, dar în loc să trec prin terapia hormonală, am decis să caut o solutie alternativă. După 3 zile de la administrarea Femarelle am observat diferența. Nu mai sufăr de bufeuri în timpul zilei, ci doar ocazional, in anumite nopți. Știu că asta se datorează lui Femarelle , deoarece am din nou ovulație după 14 luni de lipsă completă! Voi continua să il iau, deoarece acesta este singurul lucru care mă ajută. Crede-mă, am încercat toate alternativele pe bază de plante și așa mai departe. Am vrut doar să vă dau un feedback mic. Mulțumesc! Salutări de la Debbie

Linda din Surrey din Marea Britanie

De când am început să iau Femarelle, am renăscut. Mi-a schimbat complet viața

Acum nu am bufeuri sau transpirații nocturne. De când am început să iau Femarelle , am renăscut. Mi-a schimbat complet viața.

Marta, Miami, Florida, SUA

Mă simt ușurata că în cele din urmă există un produs care suprimă cu adevărat simptomele de menopauză.

Doctorul meu mi-a spus cu mai mult de o lună în urmă , de un produs pe care il pot lua de două ori pe zi, in loc de terapia cu estrogen. Acest produs a fost Femarelle . Am fost expusă la terapia de substituție cu estrogen timp de 16 ani și am suferit teribil din cauza tuturor controverselor terapiei hormonale legate de cancerul de sân , deoarece exista si un istoric de cancer de san in familia mea. Mă simt ușurata că am găsit în sfârșit un produs care mă ajută cu adevărat în privința simptomelor menopauzei si pentru a reprima preocupările legate de sănătatea mea. Crede-mă, am căutat o alternativă dar nimic nu a funcționat până când nu am încercat Femarelle . Am observat o schimbare semnificativă în ceea ce privește bufeurile și somnul meu s-a îmbunătățit și el.. Acum îmi gestionez viața cu un produs natural, care este un plus pentru mine!

Carmen, Madrid

Am luat cu regularitate Femarelle și am observat că simptomele tipice ale menopauzei au scăzut. Mă bucur că pot folosi Femarelle pe termen lung!

Am început să folosesc FEMARELLE în septembrie 2011 (acum 16 luni) pentru a atenua simptomele menopauzei la recomandarea ginecologul meu. Anterior, am fost supusa unui tratament hormonal cu plasturi și tablete cu estrogen, dar după al cincilea an se recomandă să nu mai luați estrogeni . Ginecologul meu mi-a spus că tratamentul cu Femarelle este unul inovator și mai eficient decât cel cu estrogen, și , de asemenea , am observat că efectul se resimte numai după două saptamani de tratament. Luând în mod regulat Femarelle (două comprimate pe zi) am observat că simptomele caracteristice menopauzei au scazut (mai putine bufeuri, somn mai bun, uscăciune vaginală s-a îmbunătățit considerabil, etc.), cu toate că iau 1 mg melatonina în fiecare noapte. Mă bucur că pot folosi Femarelle pe termen lung! (Am 59 de ani și am o viață foarte activă - fac sport, merg la muncă etc.).

Snezhana - Sofia

Snezhana are 44 de ani din Sofia . Cu un an și jumătate în urmă, Snezhana a suferit o intervenție chirurgicală pentru histerectomie totală (îndepărtarea chirurgicală a uterului și a ovarelor). La scurt timp dupa acest moment dificil din viața ei, au apărut simptomele tipice menopauzei - transpiratie deranjantă și bufeuri puternice. Datorită produsului natural Femarelle, a reușit să faca față primelor semne ale uneia dintre cele mai provocatoare perioade din viața fiecărei femei.

“În a doua săptămână după operație a apărut transpirația. Valurile de căldură sunt un calvar teribil pentru o femeie si pot apărea fără avertisment în timp ce lucrați, va odihniti sau faceti mișcare. Dintr-o dată va deveni al naibii de cald și înăbușitor, iar după trecerea senzatiei de sufocare și transpirație, vine senzatia de rece. Este foarte neplăcut, într-adevăr. Medicul meu curant mi-a recomandat Femarelle ca un produs nou și foarte bun pentru a ameliora simptomele. Am început sa iau in mod regulat după o intervenție chirurgicală – câte o capsulă dimineața și seara. Valurile s-au diminuat treptat și au dispărut. Sunt foarte mulțumită de produs pentru că mă ajută. Am reușit să depășesc momentele de disconfort de zi cu zi, coșmarul bufeurilor”, spune cu satisfacție Snezana.

Anonim - Bulgaria

De când am inceput să iau Femarelle , mă simt ca o persoană nouă, simptomele au dispărut și s-au stabilizat. Viața mea a devenit mai ușoară și mă bucur din nou de fiecare clipă.

Datorită suplimentului natural Femarelle , Anya, o doamnă în vârstă de 57 de ani , profesor de școală primară, a reușit să depășească provocările menopauzei și să-și recapete confortul de zi cu zi, în ciuda schimbărilor fiziologice avansate.

"Am aflat din întâmplare despre Femarelle,suplimentul alimentar care contribuie la reducerea semnelor menopauzei. Nu mă așteptam la minuni, dar am decis să încerc. Am început să il iau în octombrie anul trecut – câte un comprimat dimineața și seara. M-am simțit mai bine după prima săptămână, iar după 20 de zile bufeurile și transpirația au dispărut. Somnul s-a îmbunătățit (nu puteam adormi fără terapie specifică). Am luat produsul timp de trei luni și, după o scurtă pauză, am reluat administrarea, deoarece bufeurile, transpirația și înroșirea feței s-au reîntors. Mi-am pierdut mama foarte ridicol acum 3 ani, iar această separare m-a zdrobit. După acest eveniment, simptomele s-au intensificat brusc, nu mi-am putut controla nervii și emoțiile. M-am simțit copleșită , epuizată fizic și mental. Am plâns de multe ori și am fost foarte tristă. De când am inceput să iau Femarelle, mă simt ca o persoană nouă, simptomele au dispărut și s-au stabilizat. Viața mea a devenit mai ușoară și mă bucur din nou de fiecare clipă”