Găsiți forma potrivita pentru dvs.

Pentru a vă putea ajuta în alegerea produsului Femarelle® potrivit pentru dvs., vom parcurge doi pași simpli.

Urmați instrucțiunile și veți găsi produsul potrivit care vă va reactiva simțurile, vă va reîncărca energia și vă va face invincibilă.

Bine ați venit în lumea produselor din portofoliul Femarelle®

Descoperă primele simptome
Schimbări de dispoziție și sentimente de tristețe fără niciun motiv aparent
Senzație de epuizare și oboseală
O senzație bruscă de căldură care pare să vină de nicăieri și care se răspândește în tot corpul. Ca și simptome bufeurile pot include transpirație, palpitații și înroșire.
Modificări ale dorinței de a face sex și scăderea interesului pentru acesta
Oasele devin mai slabe și mai fragile
Lipsa de umiditate, care poate provoca mâncărime și arsuri și poate duce la un act sexual dureros
Probleme legate de calitatea somnului sau dereglarea ciclurilor de somn
Scăderea libidoului

Libidoul, sau dorința sexuală, este componenta biologică a acestei dorințe, care este exprimată ca interes sexual spontan. Dorința sexuală scade în mod natural odată cu vârsta din cauza factorilor psihologici. Pe măsură ce perioada de menopauză se apropie, nivelurile hormonului feminin estrogen încep să scadă, ceea ce poate afecta libidoul.

Modificările nivelurilor hormonilor estrogen și testosteron au un efect direct și negativ asupra libidoului. În plus, reglarea neuroendocrină în creier, în special în nivelurile de β-endorfine, joacă un rol important în mecanismul excitării și plăcerii sexuale.

Deși multe femei continuă să aibă o viată sexuală satisfăcătoare în timpul menopauzei și mai departe, unele experimentează o scădere a libidoului în timpul acestei schimbări hormonale. Această problemă nu este de obicei discutată în mod deschis, dar ar trebui luată în serios, deoarece reducerea dorinței sexuale implică factori interpersonali și psihologici care pot provoca suferințe grave.

Dacă suferiți de simptome suplimentare? Vă rugăm să selectați mai jos.

Alte simptome?
Modificări ale dispoziției
Nivel scăzut de energie
Probleme legate de calitatea somnului
Nu
Pierderea osoasă
Uscăciunea vaginală
Probleme legate de calitatea somnului
Probleme legate de calitatea somnului

Căutați un produs care să vă ajute să rezolvați problemele legate de calitatea somnului.

Modificările nivelului hormonal pot afecta ciclul de somn. Aproximativ 61% dintre femeile aflate la menopauză raportează simptome de insomnie. Este posibil să nu afecteze timpul de somn, dar afectează calitatea somnului. Acest lucru are, la rândul său, un impact atât fizic, cât și emoțional, deoarece oboseala devine parte din rutina ta zilnică.

Ai venit la locul potrivit.

Scăderea libidoului & probleme de somn

Deși este un proces natural și nu îți poți recăpăta ciclul menstrual, ai capacitatea de a atenua aceste simptome care vin cu această tranziție.

Cu Femarelle® Recharge, puteți lăsa aceste griji deoparte și vă puteți bucura de o viața normală zi de zi.

прочетете повече>

Menopauza este un termen care descrie încetarea ciclului menstrual. Când o femeie nu are sângerare menstruală timp de 12 luni consecutive fără alte cauze biologice sau fiziologice, ea este oficial la menopauză.

Momentul de debut al menopauzei naturale variază; poate apărea în timp ce femeia are doar între 30 și 40 de ani sau numai după 60 de ani. În lumea occidentală, vârsta medie este în prezent de 51 de ani.

Majoritatea femeilor care se apropie de menopauză au bufeuri – o senzație bruscă de căldură care se extinde în jumătatea superioară a corpului, adesea însoțită de roșeață și uneori transpirație. Intensitatea acestor bufeuri variază de la o formă ușoară la unele femei până la o formă extrem de puternică la altele. Unele femei suferă de bufeuri doar ocazional și nu le deranjează deloc, în timp ce altele raportează 20 sau mai multe bufeuri pe zi, ceea ce este inconfortabil, distrage atenția și sunt totodată incomode.

Deși bufeurile sunt un simptom comun de anxietate pentru care femeile caută o anumită formă de alinare, este crucial să înțelegem că menopauza implică mult mai mult decât atât și, din păcate, are un impact uriaș asupra scăderii calității vieții la multe femei.

Simptomele comune în jurul menopauzei includ:

 • Bufeuri
 • Transpirații nocturne
 • Probleme legate de calitatea somnului
 • Modificări ale dispoziției
 • Oboseală
 • Depresie
 • Stare de nervozitate
 • Puls ridicat
 • Durere de cap
 • Dureri musculare și articulare
 • Scăderea dorinței sexuale
 • Anxietate
 • Creștere în greutate și metabolism lent

Nu toate femeile prezintă simptome înainte sau după menopauză. Cu toate acestea, dacă o femeie este supusă unei intervenții chirurgicale pentru îndepărtarea uterului și a ovarelor, aceasta va provoca o menopauză imediată, fără nicio fază de tranziție. O astfel de femeie este foarte probabil să resimtă bufeuri și alte semne și simptome ale menopauzei care pot fi exacerbate, deoarece schimbările s-au produs brusc.

Unele simptome pot dura de la câteva luni la câțiva ani după ultimul ciclu menstrual al unei femei, dar pot persista mai mulți ani.

Recomandarea noastră

Femarelle® Recharge

product1

Dacă ciclul tău menstrual s-a oprit complet Femarelle® Recharge Recharge este alegerea potrivită pentru tine. Femarelle® Recharge vizează simptomele care afectează femeile în timpul menopauzei. Bufeurile, transpirațiile nocturne, schimbările de dispoziție și somnul sunt simptomele cel mai frecvent discutate; cu toate acestea, reducerea dorinței sexuale (scăderea libidoului), anxietatea și depresia care însoțesc femeile în timpul menopauzei pot provoca suferințe grave și au un impact uriaș asupra calității vieții.

Cu Femarelle® Recharge, veți experimenta:

 • Ameliorarea simptomelor - bufeurile și transpirațiile nocturne, precum și alte simptome, vor scădea și chiar vor dispărea în primele luni de consum.
 • Calitatea somnului va fi îmbunătățită
 • Nivelul de energie va crește
 • Veți deține controlul schimbărilor de dispoziție
 • Reducerea anxietății și a agresivității
 • Revenirea libidoului si o viată sexuala normală
 • Fără efect estrogenic asupra sânilor și uterului
 

Femarelle® Recharge vă va permite să preluați controlul tranziției la menopauză într-un mod eficient și încrezător.

* Femarelle® Recharge este același produs cu Femarelle® original, cu adaos de vitamina B6.

Disponibilitate

Produsele din protofoliul Femarelle pot fi găsite în farmacii.