unstoppable

Femarelle® Unstoppable

Dacă sunteți în căutarea celui mai bun produs care sa vă ajute la menținerea sănătății oaselor, Femarelle ® Unstoppable  este potrivit pentru tine.

Femarelle ® Unstoppable va încetini aparitia consecințelor post-menopauză și vă va oferi o speranță de viață mai lungă. Proprietățile incredibile ale Femarelle ® Unstoppable vă oferă un produs remarcabil care stimulează formarea țesutului osos nou, fără exces de calciu, astfel încât acesta ajunge direct la oase.

Femarelle ® Unstoppable  este un supliment alimentar pentru femeile postmenopauză, conține  vitamina B2, biotina , vitamina D și calciu . Vitamina D ajută la menținerea compoziției normale a oaselor și contribuie la reducerea riscului de producere a fracturilor asociate cu postura corporală defectuoasă și slăbiciune musculară. Scăderea densității minerale osoase este un factor de risc pentru fracturile osoase atât la bărbați cât și femei în vârstă de 60 de ani și peste.

Biotina și vitamina B2 contribuie la menținerea sănătătii atât a mucoaselor și a pielii, cât și la funcționarea normală a sistemului nervos. Biotina , de asemenea , ajută la menținerea sănătășii părului și la buna funcționare a organismului.

Datorită Femarelle ® Unstoppable , veți experimenta:

  • O mai bună sănătate a oaselor datorită mecanismului unic de formare a tesutului osos nou
  • Menținerea sănătății mucoasei vaginale
  • Flexibilitate  crescută la nivelul mușchilor și articulațiilor
  • O calitate mai bună a somnului
  • Niveluri crescute de energie și abilități pentru a face față diverselor schimbări de dispoziție

Femarelle ® Unstoppable   va îmbunătăți calitatea vieții, permițându-vă să aveti stilul de viață sănătos și energic pe care îl meritați.

buy3

Informații despre produsele din gama Femarelle ®

Produsele din gama Femarelle® au la bază date clinice efectuate de medici ginecologi și cercetători din întreaga lume, ce au permis dezvoltarea a trei produse destinate femeilor în diferitele stadii ale menopauzei.

Produsele din gama Femarelle ® vă oferă suport și siguranță chiar și în cazul unei administrări de durată.

Femarelle ® Rejuvenate: orientat catre femeia din etapa premergatoare menopauzei – între 40 si 50 de ani, care încă se confruntă cu începutul schimbărilor hormonale.    Citiți mai multe   >
Femarelle ® Recharge: femeie in perioada de menopauză – femeile care suferă de simptomele clasice care apar o data cu oprirea totală a ciclului menstrual.    Citiți mai multe   >
Femarelle ® Unstoppable: pentru stadiul postmenopauză – pentru femeile care doresc să aiba controlul asupra sănătății oaselor si vaginului și să mențină o calitate mai bună a vieții.   Citiți mai multe   >

Numeroase studii efectuate și publicate dovedesc că produsele din gama Femarelle ® vă vor oferi cea mai bună garanție a performanței și siguranței pe termen lung

Stoc

Produsele din linia Femarelle se găsesc la farmacii.