Femarelle® Rejuvenate

Dacă aveți vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani și începeți să vedeți modificări în ciclul menstrual obișnuit, Femarelle ® Rejuvenate este produsul potrivit pentru dvs.

Femarelle ® Rejuvenate contine derivatul fermentat de soia DT56a, semințe de in,  vitamina B2 și biotină care contribuie la reglarea metabolismului energetic, la reducerea senzației de oboseală, menținerea sănătățea pielii și a părului și ajută la buna funcționare a sistemului nervos.

Femarelle ® Rejuvenate este creat pentru etapele inițiale și simptomele care însoțesc dezechilibrul hormonal care are loc de-a lungul anilor. Apariția unui ciclu menstrual neregulat este un proces natural; dacă vei folosi  Femarelle ® Rejuvenate vei remarca:

  • Un control mai bun al dispoziției
  • Îmbunătățirea somnului
  • Niveluri crescute de energie
  • O mai bună elasticitate a pielii

Chiar dacă simptomele dvoastră sunt greu de observat, acestea au totusi un impact negativ asupra vieții de zi cu zi, dar pot fi controlate . Probabil sunteți o mamă, o parteneră activă, o fiică și o colegă foarte activă și trebuie să vă ocupați de toate acestea în timp ce luptați împotriva schimbărilor hormonale, care sunt confuze și cauzează grave îngrijorări.

Datorită produsului Femarelle ® Rejuvenate,  puteți lăsa aceste griji deoparte și vă puteți bucura de viața de zi cu zi.

buy2

Informații despre produsele din gama Femarelle ®

Produsele din gama Femarelle® au la bază date clinice efectuate de medici ginecologi și cercetători din întreaga lume, ce au permis dezvoltarea a trei produse destinate femeilor în diferitele stadii ale menopauzei.

Produsele din gama Femarelle ® vă oferă suport și siguranță chiar și în cazul unei administrări de durată.

Femarelle ® Rejuvenate: orientat catre femeia din etapa premergatoare menopauzei – între 40 si 50 de ani, care încă se confruntă cu începutul schimbărilor hormonale.    Citiți mai multe   >
Femarelle ® Recharge: femeie in perioada de menopauză – femeile care suferă de simptomele clasice care apar o data cu oprirea totală a ciclului menstrual.    Citiți mai multe   >
Femarelle ® Unstoppable: pentru stadiul postmenopauză – pentru femeile care doresc să aiba controlul asupra sănătății oaselor si vaginului și să mențină o calitate mai bună a vieții.   Citiți mai multe   >

Numeroase studii efectuate și publicate dovedesc că produsele din gama Femarelle ® vă vor oferi cea mai bună garanție a performanței și siguranței pe termen lung

Stoc

Produsele din linia Femarelle se găsesc la farmacii.