Întrebări frecvente

 1. 1
  De ce Femarelle ® Recharge?

  Formula de Femarelle®Recharge include vitamina B6 care susține acțiunea ingredientului activ  DT56a și contribuie la un efect mai rapid și mai durabil în ceea ce privește problemele vegetative și psiho- emoționale din timpul menopauzei instalate – bufeuri, modificări ale dispoziției, insomnie, melancolie, apatie și altele.

 2. 2
  Ce este Femarelle ®Recharge?

  Femarelle ®Recharge este un modulator selectiv pentru receptorii estrogenici (SERM), natural, standardizat și unic. SERM diferă de agoniștii sau antagoniștii tipici ai receptorului prin aceea că are un efect diferit asupra diferitelor țesuturi, făcând astfel posibilă blocarea sau stimularea selectivă a răspunsurilor asemănătoare estrogenului în anumite țesuturi. Deci, Femarelle®Recharge contribuie la ameliorarea simptomelor menopauzei și la îmbunătățirea sănătății oaselor fără a avea efecte adverse asupra țesuturilor mamar și uterin. Femarelle®Recharge nu conține estrogen.

 3. 3
  Care este beneficiul suplimentar dat de prezența vitaminei B6 din noul Femarelle®Recharge?

  Vitamina B6  stimulează asimilarea corectă a grăsimii și a proteinelor și contribuie la transformarea triptofanului (un aminoacid esențial) in niacină. Triptofanul ajută la eliberarea de stres, afectează în mod favorabil greutatea corpului, ajută la funcționarea corectă a inimii, reduce apetitul, stimulează secreția de hormoni de creștere, efect benefic împotriva migrenelor, reduce unele dintre efectele nocive ale nicotinei, reduce nivelul serotoninei. Vitamina B6 este necesară pentru formarea de anticorpi și celule roșii in sânge. Alte efecte benefice sunt ameliorarea senzației de greață și reducerea problemelor legate de uscăciunea gurii.

 4. 4
  Este Femarelle®Recharge un hormon?

  Femarelle ®Recharge nu conține estrogeni și nu este un hormon. Femarelle®Recharge este o soluție terapeutică naturala, numită modulator selectiv pentru receptorii estrogenici (SERM).

 5. 5
  Cât de curând ne putem aștepta la ameliorarea simptomelor de menopauză datorita terapiei cu Femarelle ?

  Veți simți o ameliorare incă din prima lună de administrare, după prima cutie de Femarelle® achiziționată .

 6. 6
  Care este diferența dintre Femarelle®Recharge și terapia de substituție hormonală?

  Femarelle®Recharge are un efect selectiv asupra receptorilor de estrogen din diferite organe și țesuturi. Din punct de vedere clinic și in vitro, s-a demonstrat că, spre deosebire de hormoni, nu activează receptorii estrogenici din sân și uter, ceea ce nu crește riscul altor afecțiuni la nivel uterin. În același timp, elimină cu succes simptomele neplăcute ale menopauzei în ceea ce privește starea psiho-emoțională, a bufeurilor, tulburărilor de somn, transpirațiilor nocturne, uscăciunii vaginale și densității osoase. Aceste efecte pozitive se datorează activării receptorilor de estrogen în țesuturile și organele respective.

 7. 7
  In ce constă profilul de siguranță al Femarelle ®Recharge?

  Siguranța Femarelle®Recharge se datorează efectului antagonist  al agentului activ asupra receptorilor de estrogen din sân și uter. Femarelle®Recharge nu are nici un efect hormonal, astfel încât organismul nu il recunoaște ca atare. Nu afectează profilul hormonal general.

 8. 8
  Cui ii este recomandat Femarelle®Recharge?

  Femarelle®Recharge este recomandat femeilor în perioada de menopauză. Femeile in postmenopauză pot beneficia, de asemenea, de efectele benefice ale Femarelle®Recharge privind sănătatea osoasă și uscăciunea vaginală. Femarelle®Recharge asigură ameliorarea simptomelor menopauzei și reprezintă o investiție pe termen lung pentru o mai bună calitate a vieții.

 9. 9
  Care este doza zilnică recomandată de Femarelle ®Recharge?

  Femarelle®Recharge ar trebui să fie luat de două ori pe zi, o capsulă dimineața și o capsulă seara. Capsula este înghițită cu un pahar de apă. Este important să luați două capsule pe zi, deoarece este doza necesară pentru a obține efect maxim.

 10. 10
  Cât de curând ne putem aștepta la ameliorarea simptomelor de menopauză in urma administrării Femarelle®Recharge?

  Veți simți ameliorarea simptomelor încă din prima lună de administrare Femarelle®Recharge.

 11. 11
  Cât timp poate fi folosit Femarelle® Recharge?

  Pentru că Femarelle® Recharge ameliorează simptomele menopauzei și, în același timp, ajută la menținerea sănătății oaselor, poate fi luat de la apariția primelor simptome de menopauză. Studiile arată că femeile care iau Femarelle® Recharge simt o ameliorare importantă a simptomelor, cum ar fi bufeurile, tulburările de somn, schimbările de dispoziție, oboseală, uscăciunea vaginală. Prin urmare, beneficiile Femarelle® Recharge sunt resimțite în toate etapele menopauzei.

 12. 12
  După o intervenție chirurgicală am fost într-o perioadă de menopauză, pot folosi Femarelle®Recharge pentru a face față simptomelor?

  Da, Femarelle®Recharge   poate fi de asemenea utilizat în perioada de menopauză, postmenopauză sau menopauză indusă de hormoni.

 13. 13
  Pot folosi Femarelle®Recharge pentru a gestiona simptomele de menopauză apărute in urma tratării chirurgicale a diverselor afecțiuni la nivelul uterului ?

  Da, Femarelle Recharge este adecvat în toate cazurile de menopauză indusă artificial.

 14. 14
  Are Femarelle®Recharge efecte benefice asupra libidoului?

  Da, Femarelle®Recharge are efect benefic asupra creșterii libidoului.

Puteți oricând să ne contactați cu întrebări legate de Femarelle®   și etapele menopauzei la adresa de e- mail office@vedrainternational.eu. Vom încerca să vă răspundem cât mai curând posibil.

box1
box9
box3