Статии

Din nou ca tine

Pentru femei, echilibru și urme de timp

 

Ne place să fim femei moderne – cu familie, dar si cu o carieră de succes. Ne place să călătorim, să fim active, să trăim cu viteză maximă. Vrem să fim tinere – Se spune că 40 este noul 20. Suntem dovada!

Cu toate acestea, uneori ne uităm in oglindă dimineața și ne este greu să ne recunoaștem. Vedem reflecția noastră, dar este ceva mai obosită, pielea este mai uscată și mai puțin elastică. Poate pentru că din nou nu am dormit. Este un alt rid în jurul ochilor? Nu avem chef de nimic. Ne pregătim pentru această zi, dar ne e greu să ne simțim bine în pielea noastră.

La femei, echilibrul hormonal este important, si, deși suntem obișnuite cu schimbările hormonale lunare, este puțin probabil să ne adaptam usor schimbarilor generale din corpul nostru. Horror! Deci, prea devreme? De fapt, nivelul de estrogen din corpul femeii începe să scadă după 40 de ani (din păcate, uneori chiar înainte). Acest declin afectează negativ atât aspectul, cat si somnul și starea de spirit. Este ca și cum nu suntem noi înșine pe plan intern și extern. Ridurile și pielea mai subțire sunt ceea ce vedem cu ochii noștri. Nervozitatea și problemele de concentrare nu sunt rezultatul doar al unei zile proaste. Da, menopauza este încă departe, dar timpul să acționăm pentru a ne păstra tinerețea și pentru a ne simți ca noi înșine este aici și este chiar acum.

Știm foarte bine – să ne mișcăm mai mult, sa dormim suficient, să mâncăm sănătos sunt obiceiuri importante care ne vor ajuta să ne recâștigăm energia. Este foarte important să consumăm cât mai puțini „carbohidrați simpli”, asa zisi “rapizi” și mai multe fibre vegetale, acizi grași omega-3 și calciu. Începem să alergăm în parc sau să mergem la sala de gimnastică. Și dacă vrem ajutor suplimentar putem obține de la Femarelle ® Rejuvenate. Nu, nu este un alt produs pentru menopauză. Este creat pentru femei active ca noi, care nu vor să piardă timp. Acesta este conceput pentru a ajuta la restabilirea vitalității întregului organism și este susținut de o multitudine de studii și recomandat de profesioniști de top din întreaga lume.

Formula unica de Femarelle ® Rejuvenate include un derivat de soia nemodificat genetic, fermentat în condiții speciale (DT56a), semințe de in, vitamina B2, biotina , ceea ce contribuie la metabolismul energetic, reduce oboseala și variațiile în starea de spirit. Somnul se îmbunătățește, astfel suntem mai relaxate. Vitaminele B2 și biotină joaca , de asemenea , un rol important în mentinerea sănătății pielii, unghiilor si părului. Este posibil să observați o schimbare inca din prima lună de administrare – și pentru doamnele care nu doresc să-și piardă timpul, este important. Un plus suplimentar este că nu vei câștiga in greutate în această perioadă de tranziție.

Timpul, ca fericirea, este ceva ce ne dorim să avem mai mult. Acum este momentul să privim spre interior. Ce trebuie să simțim, ce ne place și cum vrem sa fim? Ce ne va ajuta să avem incredere in noi? Increderea pentru noi înseamna că ne vom bucura de ceea ce vedem în oglindă in fiecare zi.

Publicare în revista Manager, august 2018

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *