Contact

VEDRA INTERNATIONAL

050677 Bucharest
19 Dr. Ion Ghiulamila Str., 5th District

info@femarelle.ro

Contactați-ne
  • 9 + 63 =
VEDRA INTERNATIONAL

Profesionalism și experiență în vânzarea și comercializarea produselor farmaceutice

Suntem Vedra International – combinăm anii de experiență pe piața farmaceutică din Bulgaria, România, Serbia și Macedonia cu soluții inovatoare pentru a ne asigura că pacienții primesc produse de cea mai bună calitate pentru sănătatea lor.

Fondatorii și angajații companiei Vedra International sunt profesioniști cu experiență care în ultimii ani au obținut poziții de conducere în Bulgaria pentru toate brandurile producătorilor, cum ar fi Engelhard Arzneimittel , Merz , Pohl Boskamp , Klosterfrau și multe altele.

Viziunea noastră este să livrăm pacienților cele mai inovatoare, eficiente și înaltă calitate produse și servicii farmaceutice de la principalii producători internaționali de produse farmaceutice pentru a deveni în cele din urmă oameni sănătoși!

Misiunea noastră este de a construi parteneriate stabile pe termen lung cu producătorii farmaceutici, medici, farmaciști și pacienți, pentru a fi partenerul lor preferat și de încredere și pentru a crește împreună oferindu-le cunoștințele, experiența și expertiza noastră de pe piața farmaceutică!

Vedra a ales pentru dvs. Femarelle® – un produs recomandat de experți in sănătatea femeilor din întreaga lume. Femarelle® este special selectat și prezentat de Vedra International, deoarece este o soluție eficientă și sigură pentru tratarea simptomelor de menopauza.

 

SE-CURE PHARMACEUTICALS

SE-CURE Pharmaceuticals este o companie de cercetare farmaceutică axată pe descoperirea și dezvoltarea de soluții terapeutice din surse de plante, cu accent pe siguranță în utilizare. Misiunea SE-CURE este de a prezenta produse unice de plante care combină siguranța suplimentelor alimentare cu eficiență ridicată ce pot fi administrate pe termen lung pentru o mai bună calitate a vieții.

Produsele SE-CURE sunt fabricate intr-o unitate de producție de ultima generatie, care funcționează sub standarde stricte de control al calității în conformitate cu toate bunele practici curente de fabricație, ISO 9001: 2008, BVQI, de control al calității ISO 14001 de mediu : 2004.

Echipa SE-CURE este dedicată dezvoltării și prezentării suplimentelor care oferă o ameliorare a simptomelor, evitând în același timp riscurile tratamentelor convenționale.

Femarelle® este un produs al SE-CURE Pharmaceuticals, care ofera o soluție rapidă, eficientă și sigură pentru simptomele neplăcute induse de menopauza și, în același timp, îmbunătățește sănătatea oaselor.